Minőség-Innováció 2018 díjban részesült a MOL Racing Fuel Hi5

A Minőség-Innováció 2018 pályázatán a Hexán Kft. által kifejlesztett MOL Racing Fuel Hi5 versenybenzin nyerte el az idei évi Kis- és középvállalat kategória első helyezését az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága által meghirdetett idei évi pályázaton.

 

A Racing Fuel Hi5 kifejezetten a rally R5 kategóriás (1600 köbcentis, turbós benzinmotoros) versenyautókra optimalizált teljesítménykarakterisztikája nem csak a csúcskategóriának nyújt gyorsabb nyomaték felfutási lehetőséget, hanem az alacsonyabb fordulatszámon üzemelő egyéb turbós versenyautók is élvezhetik a kigyorsításoknál érezhető erő többletet.

„Ezúton is köszönöm mindazon kollégáknak, akik részt vettek a termékfejlesztésben és a piacra történő bevezetésben, külön kiemelve Buzás Sándor, Máté Hajas, Nagy Gábor és Tóth Károly elkötelezett munkáját. Büszke vagyok arra, hogy a több éves tudatos és tervezett fejlesztői munka eredményeképpen a Hexán és a MOL közös szakértői csapata megalkotta a célcsoportra tökéletesen optimalizált versenyüzemanyagot, mely Európa legjobb benzinjeivel van versenyben és ez a rangos elismerés is megerősít minket abban, hogy a minőség és innováció terén jó úton járunk” – emelte ki Juszku Lajos a versenyüzemanyagokat gyártó Hexán Kft. ügyvezetője.

References

  • Richter Gedeon
  • Sanofi
  • Reanal Labor
  • Suzuki
  • Mol Group