Hírek

Hírek

Szakmai információk, termékakció egy helyen


Személyi változás a Hexán Kft-nél

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a HEXÁN Vegyipari Finomító- Töltő és Kereskedelmi Kft ügyvezető igazgatói posztját 2016. április 1-től Gáspár Levente tölti be.

A további sikeres együttműködésben bízva,

Üdvözlettel,

Válik Csaba
Hexán Kft.
Irányításra kijelölt vezető


Új versenybenzin a magyar piacon – MOL Racing Fuel RST

Budapest, 2016. március 18. – A MOL fejlesztői munkájának eredményeképp megalkotta a MOL Racing Fuel RST (Ralley Standard) névre keresztelt versenyüzemanyagot, amely megfelel a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szabályainak. A kiváló teszteredmények meggyőzték Herczig Norbert abszolút magyar ralibajnokot is, aki egy partneri megállapodásnak köszönhetően az áprilisban induló versenyidényben már a MOL új versenyüzemanyagát használja.

Bővebben: Új versenybenzin a magyar piacon – MOL Racing Fuel RST

 


Hexán Kft – a magyar gazellák közt

A MOL Csoporthoz tartozó, 100 %-os MOL tulajdonú Hexán Kft., október elején részt vett egy közgazdaságtudományi kutatásban. A felmérést az MTA- PTE Innováció Gazdasági Növekedések Kutatócsoport végezte. A kutatásból kiderült, hogy a Hexán Kft  egyértelműen a dinamikusan fejlődő magyarországi, un. gazella cégek közt foglal helyet.

Bővebben: Hexán Kft – a magyar gazellák közt

 


Hexán - MNASZ együttműködés a versenykörülmények tisztaságáért

Örömmel jelenthetjük be, hogy hosszas tárgyalásokat követően, 2016-tól új időszámítás kezdődik a hivatalos autóversenyek tisztaságáért folytatott erőfeszítésekben.

Bővebben: Hexán - MNASZ együttműködés a versenykörülmények tisztaságáért

 


MOL Racing Fuel RST a Szilveszter Rally-n!

2015. december 28-án a Szilveszter Rally-n mutatkozott be a nagyközönség előtt legújabb versenybenzin fejlesztésünk a FIA homológ MOL Racing Fuel RST, amit kifejezetten a versenyautósport számára fejlesztettünk ki.

Bővebben: MOL Racing Fuel RST a Szilveszter Rally-n!

Referenciáink

  • Richter Gedeon
  • Sanofi
  • Reanal Labor
  • Suzuki
  • Mol Group